Lediga jobb

Resekompani AB, Resekonsulent
Publicerad: 2018-05-23 
ArbetsgivareResekompani AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeMarknad/Försäljning
OrtSandviken
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-06-22

Resekompani AB är en fullservicebyrå för affärs-, grupp- och konferenskunder. Stora och små möten är vår absoluta spjutspets. Vi arbetar i nära samarbete med våra kunder. Det personliga och individuella genomsyrar hela vår verksamhet. Engagemang, servicekänsla samt förmåga att samarbeta är viktiga egenskaper för oss och våra kunder, varpå vi kommer att utgå mycket från personliga egenskaper vid tillsättandet av denna tjänst.


Vi söker nu en driven affärsresekonsult till vårt kontor i Sandviken!

Den vi söker behöver ha mycket goda kunskaper i Amadeus, Linkonline och Officepaketet samt hantera svenska och engelska, i såväl tal som i skrift. En av våra stora utmaningar är intensiva toppar under högsäsongen (vår och höst). Den vi söker bör därför vara väldigt stresstålig för att obehindrat kunna hantera årets hektiska ”peak-perioder”.

IATA-kompetens, en TRAC-utbildning i grunden samt kunskaper inom ekonomisystemet Antares ser vi som meriterande.

Vi ser gärna att du även har erfarenhet från arbete med grupper samt projekteringar och genomföranden av stora och små möten, detta är dock inget krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder arbete i ett personligt och positivt team i en trevlig arbetsmiljö i vackra sekelskifteslokaler. Lön efter överenskommelse (kollektivavtal finns).


Känner du igen dig i ovanstående ser vi fram emot ditt CV samt personligt brev snarast möjligt. OBS! Ansökan gör du genom att klicka på knappen "ansök" nedan. 

I den här rekryteringen samarbetar vi med Resebemanning
. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Susanna Jareno på email: susanna@resebemanning.se alt. tfn:0732-23 20 60. 

 

 

 

 

Om Resebemanning

Resebemanning är ditt personliga bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserat för resebranschen. Vårt nätverk i kombination med vår långa erfarenhet i resebranschen gör oss unika! Vi erbjuder bemanning, rekrytering, utbildning samt coaching för dig och ditt företag inom resebranschen, mötesindustrin och besöksnäringen


 

Mer information finner du på vår hemsida - www.resebemanning.se